Fülesbagoly

Teljes sebességre kapcsol a Mudhoney

2018. január 02. - matesas

Sűrű esztendő vár a 90-es évek ikonikus grunge együttesére, a Mudhoney két lemezt is megjelentet 2018-ban. Az egyik egy élő album lesz, amelyet még a 2016-os turnéjukon rögzítettek, a másik viszont teljesen friss stúdióanyag.

mudhoney.jpg

Január 18-án jelenik meg a Mudhoney LiE című lemeze, a rövidítés annyit takar, hogy Live in Europe és 2016-ban, a tizenegy dalt a banda európai turnéján vették fel. Már ismert az élő album tracklistje is, a zenekar nem csak saját szerzeményeket rakott a korongra, szerepelni fog a Roxy Music „Edition of You” című dala is.

A Mudhoney most egy sajtóközleményben azt is bejelentette, hogy idén egy új stúdióalbumot is kiadnak. Ennek a pontos megjelenési dátuma még nem ismeretes.

Mudhoney - LiE (dallista):

01 Fuzz Gun ‘91
02 Get Into Yours
03 Poisoned Water
04 The Final Course
05 What to Do With the Neutral
06 I’m Now
07 Judgement, Rage, Retribution and Thyme
08 I Like It Small
09 Suck You Dry
10 Editions of You
11 Broken Hands

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8613540765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása