Fülesbagoly

Emilia Clarke jól tolja a reggae-t

2018. január 02. - RionaFbly

Emilia Clarke a Trónok Harca Khaleesi-je nem csak a háborúhoz vagy a sárkányok neveléséhez ért, de egész jól nyomja a reggae zenét is. Ezt bizonyítja az a stúdiófelvétel is, melyen a Rastafarian Targaryen című dalt adja elő.
emilia_clarke_lead_kep.jpg

A zenét eredetileg a 2015-ben a Coldplay Trónok Harca című tizenkét perces musicaléhez írták, mely a hátrányos helyzetű gyermekeket hivatott támogatni. A sorozatból többen is csatlakoztak a darabhoz, Peter Dinklage, Nikolai Coster-Waldau, Kit Harington, Iwan Rheon, Rose Leslie, Mark Addy, Alfie Allen, Charlotte Hope, John Bradley-West Thomas Brodie-Sangster a Coldplay teljes legénysége és még Liam Neeson is, aki narrálta a történetet. A zseniálisan megírt humoros szöveggel a színésznő jól láthatóan tökéletesen felvette a ritmust, és meglepően jól áll neki a dal.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8513544293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása