Fülesbagoly

James Hetfield megint jófejkedett

2017. december 24. - RionaFbly

A Metallica frontembere, James Hetfield meglátogatta a lakhelyén szolgáló rendőröket és tűzoltókat karácsony alkalmából, és azon felül, hogy igazi meghitt hangulatot varázsolt nekik, még ajándékot is kaptak tőle az ünnepnapok igazi hősei.

james_hetfield_lead_kep.jpg

Az év ezen szakaszában nem csak a boltokban van nagy pörgés, a rendőröknek és tűzoltóknak is bőven akad sajnos dolga. A Metallica énekese úgy döntött, hogy meglepi a Colorado-i Vailban szolgáló tiszteket, hisz megérdemlik, hogy nekik is jusson egy kevés a karácsonyból. Nem érkezett üres kézzel, mindenki kapott egy-egy Starbucks ajándékkártyát a Metallica All In My Hands alapítvány jóvoltából, melyet személyesen Hetfield adott nekik át. Elmondása szerint nagyra becsüli a srácok hivatását és ezzel szerette volna megköszönni egész éves önzetlen munkájukat.

james2.jpg

A Metallica All In My Hands alapítvány olyan civil szervezeteket támogat főként, melyeknek célja az oktatás fejlesztése, a munkahelyteremtés, az éhínség elleni küzdelem, illetve minden, ami hozzájárul egy igazi hasznos közösség kialakításához.

james.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10013522089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totii 2018.04.02. 18:21:47

All Within My Hands, mint a dalcím.
süti beállítások módosítása