Fülesbagoly

Így búcsúznak Fábián Julitól a pályatársak

2017. december 17. - Bagolyhír

A teljes zenei szakmát megrázta a hír: tegnap délután elhunyt Fábián Juli. A csodálatos hangú, mindig mosolygó énekesnőről rengeteg muzsikus megemlékezett a Facebookon, tőlük idézünk.

julika.jpg

Bodnár Tibi (Ladánybene 27)

Juli, remélem nagyon jó helyen vagy! Köszönöm, hogy barátok lehettünk! Isten Veled....:-(((((((((((((((((((((((((((

julitibi.jpg

Czutor Zoltán (Belmondo)

Nincs igazság ebben a kurva életben, és ezt fogadjuk el! Hogy nem vakíthatnak el bennünket élethosszig a hűtőmágnes idezetek, dalok, könyvek holisztikus, vak pusztulásba vezető kamuja. Együtt kell élnünk az élet, a világ, az anyagi (és sokszor emberi) környezet kíméletlen közönyével.
És azzal, hogy nincs igazság. Az erre való törekvés is csak a fejünkben, reményeinkben él, és ha néha véletlenül igazság történik, akkor az csak részben lehet a kemény, szívós, már-már emberfelet...ti munka gyümölcse. Még így is kell hozzá valami kiszámíthatatlan plusz: az óriási szerencse. A sok harsány bunkóság sikere korántsem biztos, hogy megérdemelt bukásba, vagy bűnhődésbe fordul bármikor is. Ahogyan a briliáns emberi érdemeknek sem jár semmi magasztos automatikusan ezen a világon. Ezzel a rideg, megkerülhetetlen körülménnyel együtt kell élnünk. És közben a fogunkat összeszorítva hajtanunk azért az ideáért, ami legalább egy kicsit igazságosabb világ létrehozását ígéri. De ha nem fogadjuk el a valóságot úgy ahogyan van, továbblépni sem tudunk. Nem létező állapotra nem lehet fejlődést építeni.
A valóság aljasabb, mint amit bármikor el tudnánk képzelni. Julcsi elérzékenyülve nézett mindig a gyerekeimre és azt mondta, tudja, hogy neki is lesz még ilyen. Nem lett. Tudjátok miért? Mert nincs igazság ebben a rohadt, kurva életben.

juliczutor.jpg

Gereben Zita

.. � Drága Julim! ❤️Nincsenek szavak..felfoghatatlan..Nagyon fogsz hiányozni!! ❤️

Irie Maffia

Nyugodj békében, Juli! A sok közös emlék és a dalaid révén örökre velünk maradsz.

KRSa (Pannonia Allstars Ska Orchestra)

Drága Juli! Azok voltak a legjobb Randomok, amikor Veled állhattunk egy színpadon. Rengeteget nevettünk, sugárzó energiád mindig feltöltött, köszönöm! Felfoghatatlan, hogy ilyen korán menned kellett... Jó utat... 

julikrsa.jpg

Palya Bea

Jó utat, drága Juli. Amikor nyáron feküdtél a padon koncert előtt a backstage-ben, összeszorult a szívem, aztán láttam, hogy lenyomod a két órás bulit, és akkor azt kívántam, igen, te nyomd le a rákot is, így, ekkora energiával, bájjal, erővel, hanggal, és ne ő nyomjon le téged. Innen nézve most ő elvitt, de lehet, hogy szabad szárnyalásra hív éppen. You set yourself free...

Random Trip

Fábián Juli elvesztésére nincsenek szavaink. Szívet tépő. Egy csodálatos hanggal megáldott, fiatal és gyönyörű énekesnőt veszítettünk ma el – az ország egyik legnagyobb tehetségét, előadóművészét. Mindemellett pedig – ami talán még fájóbb – egy olyan embert, aki szüntelen mosolyával, emberségével, hatalmas szívével, pozitivizmusával, egészséges életszemléletével, hihetetlen érzékenységével, végtelen kedvességével kiragyogott közülünk. És egy olyan jóbarátot, aki sosem sajnált...a az időt az odafordulásra, elmélyülésre, nagy baráti beszélgetésekre.
Kedves zenerajongók, bár ilyenkor lesújtó a fájdalom, mégis inkább arra kérünk titeket, hogy a legkedvesebb emléketeket elevenítsétek fel róla, legyen az egy dal, egy koncert, vagy akár egy közös nevetés! Szívetekben és elmétekben gyújtsatok egy szál gyertyát érte, és adjunk hálát az égieknek, hogy ismerhetjük és szerethetjük zeneiségét.  Juli, egy csoda vagy, köszönünk neked minden percet és minden fantasztikus közös élményt! Számunkra örök napsugár maradsz! Annyival, de annyival szebb volt veled... Nagyon szeretünk, sosem felejtünk!

Sárik Péter

Biztos voltam benne, hogy meggyógyulsz...​ Találtam pár képet. Állandóan röhögtünk... Isten Veled! Biztos voltam benne, hogy meggyógyulsz...​ Találtam pár képet. Állandóan röhögtünk... Isten Veled!  

julisarik.jpg

Tankcsapda

Nem egy műfajban "mozogtunk", de a személyét nagyon tiszteltük, a hangja pedig pàratlan volt. A magyar zenei élet szegényebb lesz nélküle. Isten veled Fàbiàn Juli...

Tóth Vera

Édes Julim, drága barátnőm... Csodálatos angyalka leszel... Nyugodj békében... Maradok szavak nélkül.

julivera.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5513506937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.17. 16:07:57

Minden tiszteletem Fábián Julié! Hogy mondta Madách? Ember küzdj, és bízva bízzál! Juli megtette! Sajnálom, hogy nem sikerült neki! Az angyalok kísérjék lelkét a fénybe az örök szeretet ölébe!
süti beállítások módosítása