Fülesbagoly

Az erdő lakóinak ad koncertet a Kasabian

2017. december 13. - RionaFbly

A Kasabian egy különleges koncertet jelentett be, melyet az erdők és a benne lakó vadvilág megmentésére, valamit a körülöttük élő emberek megsegítésére szerveznek. A Forest Live nevet viselő kezdeményezéshez már  sokan csatlakoztak.

kasabian_erdeikoncert_lead_kep.jpg

A koncertet június 10-én tartják majd a thetfordi erdőben. A Forest Live 2001 óta igyekszik felhívni a figyelmet az erdők és az ott élő állatok kulcsfontosságára, valamint az esetleges konfliktusokat hivatott elsimítani ember és állat között. A sok év alatt már hét erdőben is megfordultak, fellépett náluk többek közt köztük Ed Sheeran, Sir Tom Jones és a Robert Plant is. A bevételből mindig az adott helyszín élővilágát támogatják, de rengeteg más kezdeményezésük is van, mint például az önkéntes szemétszedés, illetve a hulladékok szelektív gyűjtésének népszerűsítése.

A koncertek jól ismertek a nemzetközi művészekről, a csodálatos atmoszféráról és a lenyűgöző helyszíneiről - olvasható a rendezvény honlapján.

A Kasabian egyébként hónap elején két koncertet is adott a londoni O2 Arénában, mellyel legújabb albumukat, az idén megjelent For Crying Out Loud- ot népszerűsítették. Az erdei koncert előtt lesz majd még egy bulijuk a londoni Royal Albert Hall-ban márciusban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2913497575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása