Fülesbagoly

Élőben stúdiózott az Apey & the Pea

2017. november 27. - matesas

Külföldi zenekaroktól megszokhattuk, hogy élőben stúdióznak, a „BBC Session” a leghíresebb a műfajban, a legnagyobb bandáktól találunk ilyen videókat. Most egy hazai produkció is megszületett Apeyék és a SuperSize Recording jóvoltából.

apey_2.jpg

A BBC Radionál a világ legnagyobb rockzenekarai, popsztárjai vonulnak stúdióba, ott általában 4-5 dalt rögzítenek, majd jön a masterelés és a cucc mehet a világhálóra. Ez egy remek játék, hiszen a bandáktól tulajdonképpen koncertfelvételt kapunk, megmarad az élő előadás nyersessége, ugyanakkor a stúdiótechnikának köszönhetően kiváló minőségben élvezhetjük az előadást és persze kihallunk belőle minden egyes apró hangot.

Ezt a hagyományt talán Magyarországon is meg lehetne honosítani, a SuperSize Recording stúdiójában az Apey & the Pea játszott el négy dalt az új HEX albumról, és Áron Andrisék ezzel a felvétellel is bizonyítják, miért ők a hazai metalszíntér egyik legjobb - ha nem a legjobb - zenekara. Erő és lendület Apey módra, mutatjuk is rögvest.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4013397647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása