Fülesbagoly

Herointúladagolásban halt meg Chuck Mosley

2017. november 14. - matesas

A TMZ szerint herointúladagolás miatt halt meg Chuck Mosley, a Faith No More egykori énekese. A frontemberre az élettársa talált rá, Mosley az otthonuk nappalijában hevert a padlón, mellette két tű és a drog felforralására használt kanál hevert.

chuck-mosley.jpg

Chuck Mosley halálhírét a családja azonnal megerősítette a múlt héten, sőt azt a tényt sem próbálták eltitkolni, hogy az énekes halálát valamely függősége okozta. Mosley köztudottan az alkohol rabja volt, a Faith No More is ezért vált meg tőle a 80-as évek végén, most viszont úgy tűnik, hogy nem az ital, hanem a kábítószer okozta a vesztét.

A TMZ saját információkra hivatkozva azt írja, hogy Mosley holttestére az élettársa, Pip Logan talált rá. Logan a rendőröknek azt mondta, hogy ő 20 órával korábban látta utoljára Mosley-t, amikor hazatért, akkor az énekes már halott volt. A padlón hevert, mellette két tűt és egy kanalat találtak. A toxikológiai szakvéleményre még heteket kell várni.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9613275121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása