Fülesbagoly

Különleges búcsú a Dillinger Escape Plan-től

2017. november 13. - matesas

Húsz éves pályafutását idén zárja le a Dillinger Escape Plan, a hat nagylemezt kiadó metalcore banda közvetlenül karácsony után három koncertet ad New Yorkban.  Az egyik show igazi csemegének ígérkezik, a banda egy igazi nagyágyúval egészül ki.

dep_1.jpg

2002-ben négy dalból álló EP-t adott ki a Dillinger Escape Plan, az Irony Is A Dead Scene a zenekar egyik legkülönlegesebb lemeze, amelyen még nem Greg Puciato énekel, hanem Mike Patton, a Faith No More frontembere. Patton azután ugrott be egy lemez erejéig, hogy a zenekarból kivált Dimitri Minakakis énekes.

A Patton-hívek körében ez a lemez hatalmas elismerésnek örvend, az énekes a legjobb, legőrültebb formáját hozza, a DEP bolond ritmusváltásai és Patton unikális hangja egy fantasztikus elegyet alkot.

Nos, a DEP december 27-től három koncertet ad New Yorkban, ez a három show a banda pályafutásának végső lezárása. Az első estén az együttes vendége Mike Patton lesz, feltehetően az összes számot elnyomják az Irony Is A Dead Scene lemezről. Irigylésre méltó az a rajongó, aki ott lehet.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9213261111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása