Fülesbagoly

Karibi gyerekbulit tart a PASO

2017. november 09. - Bagolyhír

A vidám jamaicai tánczenét játszó Pannonia Allstars Ska Orchestra gyerekbulit tart december 10-én a Müpában. A műsor jellegéből adódóan a koncert délelőtt 11 órakor kezdődik. Menjetek sikítani, hogy hortobágyi palacsinta!

paso_1.jpg

A jeles alkalomra karibi köntösbe öltöztetnek olyan kedvelt, régi dalokat, mint a Kaláka Nanduja vagy Gryllus Vilmos Kárókatonája, illetve saját, erre az alkalomra írt számokkal örvendeztetik meg a kicsiket és nagyokat - adták hírül a Facebookon. A műsorban helyet kapnak klasszikus PASO-darabok is, így mindenki együtt tapsolhat majd A Tenkes kapitánya ritmusaira, vagy kiabálhatja a Hungarian Dish alatt, hogy „hortobágyi palacsinta”. A közönség táncoktatásra is számíthat, így biztosan mindenkinek sikerül felvennie a ska és reggae számok lüktetését. A nagy létszámú csapat sok hangszeressel, köztük több fúvóssal áll fel, így nemcsak zenei téren, hanem vizuálisan is izgalmas élményt nyújt, az érdeklődők pedig az egyes hangszerek nevét is megtanulhatják a koncerten.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1613221279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása