Fülesbagoly

Zseniálisan rappel a Stranger Things főhőse

2017. november 01. - RionaFbly

A Stranger Things főhősnőjét, Elevent alakító Millie Bobby Brown egy tévéműsorban rapelte el a sorozat első évadának történetét, és azt is elárulta, hogy forgatás során mi mindennel kellett megküzdenie a Demogorgon-on kívül.stranger_things_lead_kep.jpg

A sorozat sokat várt második évada múlt pénteken jött ki, azóta szinte mindenhol lehet róla olvasni. Az Elevent alakító színésznőt Millie Bobby Brownt meg is hívták egy tévéműsorba, ahol azon kívül, hogy végre hallhatjuk beszélni is, előadott egy rap számot, mely a sorozat történéseit dolgozza fel. Noha nem ez volt az első nyilvános zenei szereplése, a fellépés elképesztőre sikerült, a szöveg pedig egyszerűen zseniális.

Milli Bobby Brown egy interjúban elmondta, hogy a sorozat alatt úgy érezte, valóban tűrőképessége határait feszegették, és volt olyan alkalom, ahol a jelenet felvétele után 45 percig sírt a női WC-n, annyira beleélte magát a szerepbe. De minden nehézség és megpróbáltatás ellenére nagyon élvezte a forgatást, különösen a Jim Hopper-t alakító David Harbour-el való közös jeleneteket. SPOILER! De kitért a film végére is, ahol elárulta valójában élete első csókján esett át Finn Wolfhard-dal a Mike Wheeler-t alakító színésztárásával. “A rendező-asszisztens először azt mondta, hogy csak táncolnunk kell, nem lesz semmi extra, de végül közölték, hogy meg is kell csókolnunk egymást. Nagyon furcsa élmény volt, 250 ember nézte, miközben mi csókolózunk.” SPOILER VÉGE.

A sorozat atyjai a Duffer fivérek - akik nem csupán írják a történetet, de producerei is a filmnek - elmondták, hogy legalább három, de inkább négy évadosra tervezik a műsort, így még bőven lesz részünk izgalomban és meglepetésekben.

Itt pedig megnézzétek Millie Bobby Brownt, ahogy elmeséli a Stranger Things első évadának történéseit rap-be bújtatva.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4113140520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása