Fülesbagoly

Tarol a kollégisták Tankcsapda remake-je

2017. október 30. - matesas

A szegedi Károlyi Mihály Kollégium egyetemistái leforgatták a Tankcsapda „Mennyország Tourist” című videoklipjét, a remake tarol az interneten, másfél hét alatt több tízezren nézték meg a legnagyobb videómegosztó oldalon. tcs.jpg

Lukács Laciék tetszését is elnyerte a szegedi Károlyi Mihály Kollégium 4. emeleti csapatának alkotása, a Tankcsapda a zenekar hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a „Mennyország Tourist” remakejét, és néhány elismerő sort is írtak a bejátszás fölé.

„Ritkán szoktunk rajongói „cuccokat” posztolni itt a FB oldalunkon, most viszont kivételt teszünk. Ez a video-klip „remake” szegedi, kollégista ’csapda rajongók munkája.” - írták a Tankok

A szegedi fiatalok szerint nem is volt kérdés, hogy melyik klip megfilmesítésére essen a választásuk. A banda iránti tiszteletük jeléül forgatták le a „Mennyország „Tourist” mását, amibe mindent beleadtak. A videó másfél hete került ki a YouTube-ra és már 40 ezren látták - szóval úgy tűnik, bejön a közönségnek.

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2013117368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása