Fülesbagoly

Nick Cave billentyűse legyőzte a rákot

2017. október 30. - RionaFbly

Nemrég agydaganatot diagnosztizáltak Conway Savage-nél, a Nick Cave and the Bad Seeds billentyűsénél. Közvetlenül az amerikai turné indulása előtt meg is műtötték, így kénytelen kihagyni az idei fellépéseket, de az orvosoknak jó híreik vannak.

conway_savage_lead_kep.jpg

A Nick Cave and the Bad Seeds erős éven van túl, nyáron egy tizenhét állomásos amerikai és kanadai turnét tartottak, jelenleg pedig Európát járják körbe, ezzel is népszerűsítve a 2016-os Skeleton Tree albumukat. Billentyűsüket, Conway Savage-t azonban év elején agydaganattal diagnosztizálták, emiatt ki kellett hagynia az idei fellépéseket. A jó hír viszont az, hogy nem régen megműtötték Savage-t, és orvosai elmondása szerint az operáció több mint sikeres volt. Jelenleg ausztráliai otthonában lábadozik, zenésztársai pedig közleményben adtak hangot örömüknek, melyben elárulják, hogy nagyon hiányzik már nekik társuk és várják mihamarabbi visszatérését.

- Biztos vagyok benne, hogy mindnyájan szívesen csatlakoztok hozzánk, hogy a legjobbakat kívánjuk szeretett Conwaynknak. Elmondhatatlanul hiányzik nekünk és nagyon sokat gondolunk rá - olvasható a zenekar honlapján.

Az 57 éves zongorista 1990-ben csatlakozott a Nick Cave and the Bad Seeds-hez, ezt megelőzően több bandában is játszott, köztük az ausztráliai Ferar Dinosaurs, Happy Orphans, és a Dust on the Bible zenekarokban is. Ezen felül számos szólólemeze is megjelent, valamit olyan zenészekkel dolgozott együtt mint Amanda Fox vagy Robert Tickner.

Visszatérésről egyelőre korai volna találgatni, re reméljük, hogy mihamarabb hallunk felőle még hasonló jó híreket. A Fülesbagoly blog csapata nagyon szurkol neki!

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6813116464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása