Fülesbagoly

10 maszkos metalbanda ad ötletet Halloweenra

2017. október 29. - RionaFbly

Ha metal rajongó vagy és már a zsebedben lapul a meghívó egy jó kis Halloween-partira, akkor a megfelelő maszk kiválasztása sem jelenthet gondot. Tíz olyan zenekart mutatunk meg, akiktől bátran nyúlhatsz ötletet egy félelmetes álarc viselésére.

gwar_kep_3.jpg

A maszkos metal-bandák általában gondoskodnak róla, hogy a zenekari cuccok kínálatában ne csak pólók, kitűzők szerepeljenek, hanem a rajongók hozzá juthassanak a hőn áhított álarcokhoz is. Ahhoz, hogy például Buckethead váljék belőled, nem kell különösebb erőfeszítéseket tenni, elég némi fehér smink, egy hosszú, fekete paróka, meg egy KFC-s kosár tökfödőnek. Az összeállításunkban szereplő zenekarok maszkjai az interneten megrendelhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6313112608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása