Fülesbagoly

Riff-mennyország az új Cavalera Conspiracy dal

2017. október 28. - matesas

Miért szeretjük Max Cavalerát? Pont az olyan riffekért, mint amilyenekből felépítette a „Spectral War” című nótát. A dal a november 17-én megjelenő új Cavalera Conspiracy lemezen kap helyet, ennél jobb kedvcsinálóval aligha állhattak volna elő.
maxigor-720x480.jpg

Psychosis címmel jelenik meg a Cavalera-tesók új lemeze, amelyről az „Insane” című dalt már korábban megmutattuk, és nem csak a szerzeményt, de Max Cavalera örökifjú lendületét is méltattuk cikkünkben. Továbbra sincs okunk, hogy fukarkodjunk a pozitív jelzőkkel, a „Spectral War” ugyanolyan dinamizmussal és a Cavalerára jellemző egyszerű, bólogatós riffekkel operál, pontosan ezért rajongunk a szakállas metallegendáért. A „Spectral War-ban” a groove mellé egy klassz gitárszóló is elfért, a lezárás pedig egészen sejtelmesre sikeredett. Ha ilyen lesz a teljes lemez, még az év végi best of listánkra is belopakodhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7813112586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása