Fülesbagoly

Még mindig George Michael a legjobb

2017. október 28. - RionaFbly

Újra kiadták George Michael Listen Without Prejudice Vol. 1 albumát, ami szinte azonnal rekordot döntött és egyből a brit toplisták élére került, nem hagyva egy fikarcnyi esélyt sem a mögötte kullogó P!nk-nek vagy Niall Horant-nak.

george_michael_lead_kep.jpg

A tavaly karácsonykor tragikus hirtelenséggel elhunyt énekes második albuma szinte berobbant a brit toplisták élére, maga mögé utasítva P!nk-et és Niall Horant is. Az egykori pop ikon második albumát, a Listen Without Prejudice Vol. 1.-t nemrégiben újra kiadták és jóval több fogyott el belőle, mint az eredeti megjelenésekor, 1990-ben. A huszonhét éves album felturbózott változata csupán egy hete kapható a boltokban, és egy dokumentum filmet is tartalmaz George Michael életéről és karrieréről.

Ezen felül olyan szupersztárok mint Liam Gallagher, Mark Ronson, Mary J.Blige, Nile Rodgers, Tony Bennett, Elton John, Stevie Wonder, Kate Moss, Naomi Campbell, James Corden, Ricky Gervais, és még sokan mások mesélnek közös élményeikről, munkáról, és arról, hogy hogyan is látta a világot, élte mindennapjait Geroge Michael.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9013112552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása