Fülesbagoly

Drámai vallomás a Hole dobosának drogmúltjáról

2017. október 28. - matesas

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt a drog hatalmáról Patty Schemel, a Hole egykori dobosa. Patty elmondta, hogy a különböző kábítószerek és az alkohol iránti függősége olyan erős volt, hogy még barátja, Kurt Cobain halála sem tudta őt eltéríteni. patty.jpg

A Vice-nak adott interjút Patty Schemel, a Hole zenekar dobosa. 1994 igazán tragikus esztendő volt a számára, hiszen közeli barátait veszítette el. Kurt Cobain öngyilkosságot követett el, a Hole basszusgitárosa pedig heroin túladagolásban vesztette életét.

– Ezek a fájdalmas események sem téríthettek el a drogfogyasztástól, mert én ugyanaz maradtam, miután meghaltak - egy drogfüggő - vallotta Patty. – A valódi pusztítás sem volt elég, hogy megállítsam a drogokat és az alkoholt.

Ez az időszak más nehézségeket is tartogatott Patty és a Hole számára. A Hole legnagyobb sikerű lemeze, a Live Through This négy nappal Cobain halála után jelent meg, a zenekar nem sokkal később turnéra indult. Patty elmondása szerint hatalmas súly nehezedett énekesükre, Courtney Love-ra (ő ugyebár Kurt özvegye), minden figyelem rászegeződött, üldözte őt a sajtó, a koncerteken ennek megfelelően teljesen kiszámíthatatlanul viselkedett. Hol drámai monológokat adott elő, hol meg a tömegbe vetette magát és letépte magáról a ruháit. Rengeteg segítségre volt szüksége, amit főképp a zenekar tagjaitól kaphatott meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr313111432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása