Fülesbagoly

Chris Cornell emlékére játszott a Halestorm

2017. október 27. - matesas

A Loudwire zenei díjátadóján fellépett a Halestorm, és az együttes Chris Cornell előtt tisztelegve eljátszotta a Soundgarden egyik klasszikusát, a „Fell on Black Days” című dalt. Lzzy Hale énekesnő hangja csodálatosan illeszkedik a komor nótához.

halestorm.jpg

A májusban öngyilkosságot elkövető Chris Cornell halála sokkolta a pályatársakat, és a hatás a mai napig nem csillapodik. Jól jelzi, hogy Cornell mekkora űrt hagyott maga után, hogy a mai napig sok előadó visszanyúl hozzá a koncerteken, egy-egy átdolgozással tisztelegve az énekes emléke előtt. A Guns N’ Roses május óta majdnem minden koncertjén eljátsza a Black Hole Sun-t, most pedig a Halestorm adta elő a Fell on Black Days című szerzeményt. Mutatjuk.

 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4313104942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása