Fülesbagoly

Nagyszabású turnéra készül a Honeybeast

2017. október 26. - RionaFbly

Akkora sikere volt tavaly a Honeybeast Erkel színházban megrendezett Symphoney koncertjének, hogy a zenekar úgy döntött, nem hagyhatja ki ebből az élményből a távolabbi városokban élő rajongóit sem, így országos turnéra indulnak.

honeybeast_lead_kep.jpg

Idén télen a Honeybeast országos turnéra indul, melynek igazi különlegessége a szimfonikusok lesznek. Ugyanis a tavalyi nagysikerű budapesti Symphoney koncertet követően Tarján Zsófi és zenekara úgy döntött, hogy hét vidéki nagyvárosba is ellátogatnak a show-val, melyet hol máshol is kezdhetnének, mint Szegeden, a zenekar szülővárosában.

Az alternatív pop-rock banda egy tizenhat fős szimfonikus zenekar, egy női kórus és vendégelőadók kíséretében adja majd elő többek közt a Maradok, az Így játszom vagy az Egyedül című sokak által szeretett számaikat. 

„A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek, és megköszönni az eddigi támogatást ezzel a produkcióval, amelyhez hasonló, hatalmas projektünk még nem volt. Az egész csapat lázban ég, rengeteg próba és előkészület előzi meg a turnét. A jól ismert dalok mellett olyan nóták is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket.” - olvasható a zenekar közleményében a Facebook oldalukon.

A turné november 4-én indul és februárig tart majd, jegyeket pedig már szinte mind el is kapkodták, szóval ha valaki nem szeretne lemaradni a koncertről, az siessen.

Itt pedig egy kis ízelítőt láthattok abból, hogyan is szól a Honeybeast szimfonikusokkal felturbózva.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1513091328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása