Fülesbagoly

Így nyomta a G’N’R a Ritz-ben 1987-ben

2017. október 25. - matesas

A Guns N’ Roses a 80-as évek közepén még nem töltött meg arénákat, de a banda a jól menő klubokban már kedvelt fellépőnek számított. Most előkerült egy különleges felvétel, amely 1987-ben készült a legendás New York-i Ritzben.

axlrose-ritz1987.png

Nem mindennapi esemény, hogy egy új Guns N’ Roses koncertfelvétel bukkanjon fel az interneten, most azonban egy profi kamerával rögzített videó jelent meg a YouTube-on, a banda egy egyórás show-t nyomott a New York-i Ritzben. A Guns 13 számot játszott, a setlist különlegessége, hogy előadták a Don’t Cry korai verzióját is. Ekkor ugyebár még Steven Adler dobolt a zenekarban, vele nem sokszor játszották a Don’t Cry-t. Egy évvel később, 1988-ban Axl-ék újra felléptek a Ritz-ben, azt a koncertet az MTV is leadta, és mára az együttes egyik legtöbbször megnézett videójává vált a YouTube-on. A 87-es találatért a Guns N’ Roses Hungary csapatát illeti a köszönet, íme, a teljes koncert, élvezzétek a hőskorszakból származó különleges felvételt.

Setlist:
1. Welcome To The Jungle (vágott)
2. My Michelle
3. Don't Cry
4. Rocket Queen
5. Nightrain
6. Sweet Child O' Mine
7. ..Axl arról beszél, hogy a következő dalt, a nem régiben meghalt 
barátjuknak,Tod Crew-nak küldik..
8. Knockin' On Heaven's Door
9. Band Introductions
10. You're Crazy
11. Paradise City
12. Reckless Life
13. Mama Kin

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4013085512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása