Fülesbagoly

Ez a 13 éves kislány leénekelte Taylor Swiftet

2017. október 25. - RionaFbly

Grace VanderWaal már néhányszor megcsillogtatta tehetségét a világ szeme előtt, most pedig egy új Taylor Swift feldolgozással ejti ámulatba a közönséget. Még csak 13 éves, de sokak szerint nagy jövő áll a kislány előtt a zeneiparban.

grace_vanderwaal_lead_kep.jpg

Talán Grace VanderWaal neve néhány embernek már ismerősen csenghet, ugyan is ő volt az, aki tavaly megnyerte az America’s Got Talent tehetségkutatóját. A 13 éves fiatal tehetség azóta már egy kislemezt is kiadott Perfectly Imperfect címmel, ráadásul a Billboard által összeállított idei Music's Next Generation under 21 listán is az előkelő 8. helyen szerepel. Legújabb videójában Taylor Swift Look What You Made Me Do című számát adja elő akusztikus feldolgozásban ukulelével, úgy, hogy maga a botrányhős énekesnő is biztosan elájulna.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7813084640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.10.26. 13:16:44

Novemberben érkezik a Just the Beginning, Grace első stúdióalbuma :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.27. 09:43:35

Ezt már láttad ?

Ettól jobbat életembe nem hallottam:

www.youtube.com/watch?v=u9vH8fd1s3c

Duplaxiii 2017.10.27. 10:28:54

Beteges...
Nem a kislány, hanem a szemlélet! Hogy anyagi érdekű, marketingszemléletű kereskedelmi célú "tehetségkutatók" jelentik ma már az igénytelen tömegnek az egyedüli értékrendet.
Mennyi hasonló vagy jobb fiatal van a világ különböző zeneiskoláiban!
Csak ők a normális utat választják és később értékes életet élhetnek.
Ja, nem láthatók kereskedelmi adásokban? El kell menni koncertekre!
Persze mindenkinek joga van a saját ízléshez!
Nem probléma, ha a tömeg a kannásbort szereti. Én maradok a minőségi viszkinél.
(A kislányt nem nézem meg, mert nekem tucat fiatal csatornája van rögzítve és azokat hallgatom. Ha a kislány megjelenik a civil térben, azonnal megvizsgálom.)

Dersu Uzala · https://www.youtube.com/watch?v=ct_7VNF0_jQ 2017.10.27. 12:28:48

A kislány előbb volt a "civil" zenei életben, mint tehetségkutatón. Mindezektől függetlenül, de kövezzetek meg: Taylor Swiftet bizony nagyon sokan leéneklenék.
süti beállítások módosítása