Fülesbagoly

Még idén kijön az új Judas Priest lemez?

2017. október 24. - matesas

A heavy metal élő istenei most már hivatalosan is megerősítették, hogy nyáron felvették az új lemez anyagát, és mivel Rob Halfordék 2018 tavaszán már turnéra indulnak, így könnyen lehet, hogy még idén kiadják a várva várt lemezt.judas.jpg

Huszonöt állomásból álló amerikai turnéra indul jövő márciusban a Judas Priest, Halfordék előtt a Saxon és a Black Star Riders lesz az előzenekar, európai koncertekről egyelőre nincs hír. Így azonnal megindultak a találgatások az új lemez kiadása kapcsán, az optimista előrejelzések szerint az albumot már akár az idei év végén kiadhatják. Most mindenesetre a zenekar megerősítette, hogy idén márciusban vonultak stúdióba és a felvételeket nyáron rögzítették. A lemez tehát összeállt, már csak apró simítások maradtak hátra. A lemez Firepower címmel fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7813067410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása