Fülesbagoly

Eagles of Death Metal: film a Bataclanról

2017. október 24. - matesas

Nos Amis (Our Friends) címmel december 1-én kerül a boltokba DVD-n és Blue Ray-en az Eagles of Death Metal tragikus párizsi fellépéséről szóló dokumentumfilm, amelyben a banda tagjai megrázó vallomást tesznek a Batacanblan átélt rémálomról.
eagles_2.jpg

A mi barátaink - így hangzik magyarul az EODM decemberben megjelenő dokumentumfilmjének címe, az alkotást Colin Hanks színész/filmrendező jegyzi, aki személyes barátságot is ápol a zenekar tagjaival. 2015. november 13-án terroristák 130 embert öltek meg Párizsban, többségükkel a Bataclan nevű szórakozóhelyen végeztek. Az EODM tagjai is kis híján a merénylők áldozatává váltak, a dokumentumfilm felvételeit alig három hónappal a terrortámadás után kezdték meg. Jesse Hughes frontember és Josh Homme még teljesen az események hatása alatt álltak, Colin Hanks szerint kizárólag a barátságuknak köszönhető, hogy a két zenész képes volt megnyílni előtte. A filmben megszólal Bono és Edge a U2-ból, valamint néhány túlélő is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5813067020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exterminador 2017.10.25. 11:39:05

Josh Homme nem is volt ott!
Tekintettel pedig arra, hogy Jesse Hughes milyen marhaságokat nyilatkozgatott össze az eset után, lehet, hogy ezt a filmet nem kellett volna erőltetni.
süti beállítások módosítása