Fülesbagoly

Bruce Springsteen dalt írt a Harry Potternek

2017. október 19. - RionaFbly

A Főnök még 1999-ben olvasta az első Harry Potter könyvet fiának, és annyira megtetszett neki a fiatal varázslótanonc története, hogy egy dalt is írt hozza. Később el is juttatott a számot a Warner Bros.-nak, remélve, hogy felhasználják majd a filmhez.
bruce_springsteen_harry_potter_lead_kep.jpg

A filmstúdió a dalt azonban visszadobta, így az hosszú évekig porosodott a fiókban. Idén Springsteen végül úgy döntött, ha a Harry Potter rendezőjének, Chris Columbus-nak nem is tetszik, talán a rajongók szeretni fogják, így mégis közzétette. Az I’ll Stand By You Always című szám egy 13 dalból álló Odds and Sods válogatás részét képzi, melyet a zenész saját torrent oldalán, a Jungleland-en tett közzé. Az összeállítás elsősorban csak ritka, leginkább filmekhez írt zenéket tartalmaz, mint amilyen a Harry Potter dal is. A film rajongói körében nagy sikere lett azóta, habár valljuk be, hangulatában eléggé eltér a misztikus világtól.

Springsteen jelenleg nyolchetes koncertsorozata vége felé jár, melynek a New York-i Walter Kerr színház az otthon, és amelyről rengeteg pozitív kritikát kapott az elmúlt napokban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8713029998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása