Fülesbagoly

Vonósnégyes húzta el Billy Corgan nótáját

2017. október 14. - matesas

A Smashing Pumpkins frontembere, Billy Corgan szólóalbumot adott ki, az Ogilala című lemez ma jelent meg. Billy a The Tonight Show vendégeként egy vonósnégyes kíséretével adta elő az „Aeronaut” című melankolikus nótát.

corgan_1.png

Jimmy Fallon egy igazi zenei géniuszként konferálta Corgant, aki most teljes nevén, William Patrick Corganként adta ki az Ogilala című, 11 számot tartalmazó dalgyűjteményt. Corgan 2005-ben jelentkezett utoljára szólóalbummal, mostanság pedig többször nyilatkozott arról, hogy szeretné újra összehozni a Smashing Pumpkins eredeti felállását. Jimmy Fallon vendégeként egy zongora mögött ülve, vonósnégyes kíséretében adta elő az „Aeronaut” című számot, amit most meg is mutatunk nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr212971449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása