Fülesbagoly

Nyilvánosságra hozták a Linkin Park-karaoke-t

2017. október 13. - matesas

Néhány nappal Chester Bennington tragikus halála előtt a Linkin Park Ken Jeonggal forgatott az Apple Music Carpool Karaokejában. A zenekar Bennington családjának beleegyezésével kiadta a felvételt, ezen Chester teljesen felszabadultnak tűnik.

carpool.png

Chester Bennington halála után bizonytalan volt, hogy a Carpool Karaoke Linkin Parkkal készült epizódját kiadják-e, ám végül az énekes családja jóváhagyását adta.

„Chester családjának ls zenésztársainak beleegyezésével megosztjuk ezt az epizódot, és Chester emlékének szenteljük” - ezt írta a Linkin Park a banda Facebook-oldalára. A felvételen jól látható, hogy Chester felszabadultan viselkedik, semmi nem utal a közelgő tragédiára. A jókedvhez persze elengedhetetlen Ken Jeong komédiázása is, a színész ideális partnernek bizonyult egy laza kocsikázáshoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr512968203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása