Fülesbagoly

Vagány útkeresésre indult a The Hellfreaks

2017. október 08. - matesas

A The Hellfreaksre mondhatnánk, hogy egy tökös zenekar, a megállapítás apró bökkenője, hogy a banda frontembere Shakey Sue énekesnő. Szóval maradjunk annyiban: a The Hellfreaks egy vagány együttes, új klipjük is ezt bizonyítja.

hellfreaks.jpg

A The Hellfreaks zenekar háza táján úgy tűnik új tradíció van kialakulóban. Augusztusban számoltunk be a Burn The Horizon című dalukról, amelyhez Amerikában forgattak klipet, s most új videójuk, az I’m Away forgatásának egy részét is külföldön, jelesül Horvátországnam bonyolították. Külön érdekesség, hogy a klip pénzügyi hátterének egy részét a rajongók finanszírozták egy Indiegogo kampányon keresztül, támogatásukért cserébe pedig olyan relikviákhoz és merchendiseokhoz juthattak hozzá, mint például Shakey Sue fűzője, amit a majdnem ötmilliós nézettségű BoogieMan klipben is viselt.
A budapesti helyszínek mellett (a város több pontján is megfordultak) a csapat Horvátországba is elutazott, hogy felvegyenek néhány jelentet. A szám maga pont erről az érzésről szól, az útkeresésről, ami akár eddig felépített életünk hátrahagyásával is járhat. A szöveg saját tapasztalatból íródott, Shakey Sue ugyan jelenleg Budapesten él, de Bécsben nőtt fel és több évet töltött Berlinben is. 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7912939737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása