Fülesbagoly

Súlyos lemezt sejtet Cavaleráék új dala

2017. október 08. - matesas

Max Cavalera szeret nagyokat mondani, most sem fukarkodott a jelzőkkel, amikor a Cavalera Conspiracy új lemezéről kérdezték. Nos, az albumon szereplő Insane c. nóta tényleg atom durva, hamisítatlan, Cavalera-féle rifforgia.cavalera_2.jpg

Max Cavalera talán leginkább vitatott zenekara a Cavalera Conspiracy, a Sepu vagy a Soulfly rajongóit megosztja Max és Igor közös vállalkozása, amelyet épp tíz éve alapítottak a morcos testvérek. Én sem vagyok egy megrögzött Conspiracy fanatikus, bár a 2014-es Pandemonium album kifejezetten bejött, söprő lendületű anyag, őrült gitártémákkal.

Most pedig már azt is lehet tudni, hogy november 17-én jön az új album, a Psychosis, amelyről korábbi interjúiban valósággal áradozott Max, egyenesen azt állította, hogy ez lesz a valaha készített legjobb lemeze, amelyet ugyanaz az intenzitás és energia jellemez, mint a Sepultura Beneath The Remains és Arise albumait.

Az ízelítőt pedig megkaptuk, itt van az Insane címú dal, amely valóban fogós darab, az ember csak azon töprenghet, miképp lehet, hogy Maxból 48 éves korára sem fogyott el a szufla. Az az érzésem, hogy ez az ember már a babaágyban is metalt hallgatott, és egy napon gitárral a nyakában fog átköltözni a másvilágra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7612939125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása