Fülesbagoly

We Will Rock You a Queen-től, de másképp

2017. október 06. - RionaFbly

A Queen kiadta a We Will Rock You és a We Are The Champions dalainak eddig soha nem hallott változatát a News Of The World album 40 eves évfordulója alkalmából. A dalok soha nem hallott ének- és gitárszekciókat tartalmaznak. 

queen_uj_dalok_lead_kep.jpg

A We Will Rock You című dalban Brian May az eredetitől markánsan különböző gitárszólóját hallhatjuk, míg a We Are The Champions egy lassú lezárással ér véget az eredeti gyors befejezéssel szemben.

A We Are The Champions valójában a foci szurkolóknak íródott, árulta el Freddie Mercury még 1977-ben mikor a szám először jelent meg.

- A focira gondoltam, amikor a dalt írtam. Olyan zenét akartam, amelyre a rajongók valóban tudnak ünnepelni. - nyilatkozta Mercury a dal megjelenése után.

A két már jól ismert dal új változata szerepel majd a jubileumi album ünnepi kiadásán, mely 3 CD-t valamint egy DVD-t is tartalmaz majd a zenekarról szóló Amerikai Álom című dokumentumfilmmel egyaránt. A teljes kiadványról bővebben itt olvashatsz. Az ünnepi Raw kiadást november 17-től lehet majd megvásárolni.

 Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3812935123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása