Fülesbagoly

Petruska, Belmondo és Baron Mantis a Fülesbagoly Színpadon

2017. október 04. - matesas

Három nap, három színpad, tíz zenekar - talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a Fülesbagoly egy igazi fesztivállal készül a hétvégi Budapest Music Expóra. Többek között Petruska, a Belmondo, Szipka-loops, a Tündérvese és a Baron Mantis húzza a talpalávalót, szóval fölösleges otthon tölteni a hétvégét.

petruska.jpg

Emlékeztek még a tavalyi Music Expó fülesbaglyos felhozatalára? Nos, aki nem, annak felfrissítjük a memóriáját: fellépett a színpadunkon többek között Horányi Juli, Maszkuráék és a Konyha. Aligha vitatható, hogy az expo három napja során az Apey & The Pea nyújtotta a legdurvább és legnagyobb tömeget vonzó hangversenyt, Áron Andrisék lezúzták az arcunkat, táncra perdítették a közönséget, ezerrel ment a headbang, az ugrálás.

A Fülesbagoly idén sem adja alább, ezúttal is élő produkciókkal szeretnénk szórakoztatni a hangszerek ezreinek erdejében tévelygő látogatókat. Most három színpaddal veszünk részt a Budapest Music Expón, a zeneorgia a Hungexpo G csarnokában lesz, október 6-án kezdődik, és 8-án ér véget. A belépés ingyenes. A felhozatal ezúttal is igen sokszínű, lássuk, kiket lehet meglesni a három nap alatt!

PÉNTEK

15:45 Maxisun
Rádióbarát elektro-hiphop-poprock.

16:25 Lucy
A Junkies ex-gitárosának punkrock triója.

17:10 Petruska
Gitár, ének, Trouble In My Mind....

SZOMBAT

15:30 Belmondo
Lesz, volt, van rock és Czutor Zoli.

16:10 Gypo Circus
Ethnopunk átmozgató testedzéssel.

16:50 Counter Clockwise
Skatepunk, lendület, feszesség.

17:30 Eztán együttes
Szívbemarkoló ethnorock Erdélyből.

VASÁRNAP

15:10 Szipka-loops
Egyszemélyes hiphop/jazz/bass loopokkal.

15:50 Tündérvese
System, Muse és QOTSA tökéletes elegye, török hatásokkal.

16:30 Baron Mantis
Stonerrock duó, ami lezúzza az arcod.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2812928675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása