Fülesbagoly

Hugh Hefnert alakítja a 30 Second To Mars énekese

2017. október 04. - RionaFbly

Jared Lato Robert Downey Jr. elől vitte el a szerepet. jared_leto_lead_kep.jpg

A múlt héten 91 éves korában elhunyt Playboy alapítójáról életrajzi filmet készítenek, melynek főszerepét Jared Lato kapta. A filmet Brett Ratner rendezi majd, kinek nevéhez köthető az X-Men: Az ellenállás vége című film is. Eredetileg Robert Downey Jr. játszotta volna Hugh Hefnert, de most Ratner hivatalosan is bejelentette: Jared Lato kapta a főszerepet.

- Jared régi barátom. Amikor megtudta, hogy filmet szeretnék készíteni a Playboy atyjáról, azonnal felkeresett és azt mondta, én akarom játszani őt! És őszintén hiszem, hogy Jared meg tudja csinálni - nyilatkozott a rendező.

Ratner a kezdetektől fogva nagyon lelkes volt, még áprilisban meghívta a 30 Second To Mars frontemberét a Playboy kastélyba, hogy találkozzanak Hefnerrel, de sajnos a milliárdos főszerkesztő nem érezte jól magát, így nem fogadott vendégeket. Dick Rosenzweig, Hefner managere azonban körbe vezette és ellátta őket tanácsokkal a film kapcsán. Hefner halála után azt nyilatkozta a rendező, hogy elegendő anyag áll a rendelkezésükre, így Jared minden információt megkap, amire csak szüksége lehet.

Hefner 1953-ban adta ki az első Playboy magazint, melyet a kezdetekkor saját otthonában szerkesztett. Hamar a világ legnagyobb férfimagazinjává nőtte ki magát, fénykorában több mint 7 millió példányt adtak el belőle havonta.

A Hugh Hefner film egyelőre még nagyon korai szakaszában van, azonban Jared Latot már láthatjuk a Blabe Runner 2049 című filmben, melyet október 6-tól játszanak a mozikban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr512928359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása