Fülesbagoly

Videón Marilyn Manson színpadi balesete

2017. október 02. - matesas

A színpadról egyenesen a kórházba szállították Marilyn Mansont, miután rádőlt egy jókora díszlet. Egy szemtanú szerint Manson barátnőjén pánik látszódott, odarohant a földön fekvő énekeshez, akinek az állapotáról egyelőre nem tudni biztosat.manson_4.jpg

New Yorkban lépett fel Marilyn Manson és a koncert a 45. percben nem várt fordulatot tartogatott. Manson egy jókora díszletre akart felmászni, a pisztolyok azonban ledőltek és maguk alá temették az énekest. Manson nem tudta folytatni a show-t, mentővel vitték kórházba, az állapotáról egyelőre nincs hivatalos információ.

Egy szemtanú, aki az első sorban állt, azt írta, hogy Manson nem tűnt részegnek, nem rángatta a díszletet, a kellék egyszerűen rosszul lehetett rögzítve. Mansonhoz odarohant a színpad szélén ácsorgó barátnője és a zenésztársai is, elsőre komolynak tűnt a baj, úgyhogy a tanú tárcsázni akarta a 911-et. Ám egy biztonsági ember szólt neki, hogy vannak egészségügyisek a helyszínen. Egy-két perc múlva jelentek meg a színpadon a vizsgálók, a fények kialudtak, utána hordágyon vitték el Mansont.

Az énekes menedzsere szerint hamarosan folytatódhat a turné, úgyhogy valószínűleg nem komoly a sérülés. Mutatjuk a baleset pillanatait.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1312918339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása