Fülesbagoly

Új lemezt készít a The Breeders?

2017. október 02. - matesas

Egy titokzatos, 10 másodperces zenei bejelentkezés tartja lázban a kultikus The Breeders rajongóit. A felvételen Kim Deal kíván jó reggelt, a „Good morning!” címet viselő daltöredékben ráismerni a jellegzetes Breeders-hangzásra, várjuk a folytatást.breeders.jpg

Évek óta lebegteti a zenei sajtó, hogy új anyag forr a The Breeders boszorkánykonyhájában, de mindeddig semmi kézzelfogható nem érkezett Kim Deal-éktől. Most kaptunk 10 másodpercnyi muzsikát, ez sem sok, annyi szent, de legalább valami. A The Breeders Twitter-oldalán megjelent bejegyzés után legalább annyi bizonyos, hogy a kvartett tagjai a stúdióban tartózkodtak és zenét rögzítettek. A banda legsikeresebb lemezén, a Last Splash-sen muzsikáló négy zenész 2012-ben állt össze újra, most ugyanebben a formációban készülhet az új anyag. A The Breeders utoljára 2009-ben adott ki egy EP-t, most erről mutatunk meg egy gyönyörű dalt, amelyben Mark Lanegan vendégszerepelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2412921767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása