Fülesbagoly

Hihetetlen áron kelt el Prince csizmája

2017. szeptember 30. - RionaFbly

Jóval magasabb összegért vitték el Prince egyik csizmáját a londoni árverésről, melyet a szakértők csupán 12 ezer dollárra becsültek.prince_lead_kep.jpeg

A jellegzetes napsárga magas sarkú csizmát a pop ikon az 1987-es 34 állomásos Sign O’ the Times európai turnén viselte, de előszeretettel hordta egészen 92-ig. Habár a szakértők mindössze 12 ezer dollárra (3,1 millió forintra) becsülték az értékét, valakinek több mint a hatszorosát is megérte, és 75 ezer dollárt (közel 20 millió forintot) fizetett a Prince által használt lábbeliért. Szeptember 14. és 27. között az énekes számtalan személyes tárgyát kiállították az RR Auction által, a (gazdagabbak) szerencsésebbek pedig egy-egy értékesebb darabot akár haza is vihettek. Ha szereted a különleges kiegészítőket vagy a ritkaságokat, nézd meg galériánkat is Prince egyedi kincseiről itt.

prince_kep_1.jpgKöszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8312913575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása