Fülesbagoly

Visszacsempészi a nyarat a Szelidecske videóklipje

2017. szeptember 25. - matesas

Bérczesi Robi, a Hiperkarma frontembere és Palya Bea egy vidám hangulatú videoklipet készített a közösen felénekelt népdalfeldolgozáshoz, a Szelidecskéhez. A szám egy új lemez előfutára, az album Robi kedvenc régi magyar dalainak átdolgozásait tartalmazza.berczesi_3.jpg

„Mivel ti is és mi is nagyon szeretjük, csináltunk egy szelidecskét, az Én meg az Ének 2. - elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában című lemezének előfutárát” - ez a rövidke üzenet jelent meg a Hiperkarma hivatalos Facebook-oldalán, és nem sokkal később a Szelidecske klipje is elérhetővé vált.

Bérczesi Robi önálló projektje, az Én meg az Ének a dalszerző zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel. Az egyszálgitáros koncertekkel Robi nagy sikert aratott 2010-ben, egyaránt felcsendülnek a Hiperkarma és a BioRoBot legnagyobb slágerei, és az előadó kedvenc, régebbi magyar számainak átdolgozásai, valamint kedvenc magyar népdalai is. A legemlékezetesebb előadás a 40. születésnapján, rendhagyó módon kamarazenekarral előadott Én meg az Ének koncert volt a Művészetek Palotájában. A nagy sikerre való tekintettel, a készülő második lemezt már egy színház-turnén is tervezi bemutatni, szintén nagyzenekarral. Mi pedig most megmutatjuk a Palya Beával forgatott klipet, ha csapkod az eső, ha fúj a szél, ha az ajtónkon kíméletlenül kopogtat az ősz, csak nyomjunk rá a lejátszó gombra, rögtön visszaköltözik a szívünkbe a nyár.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8612895672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása