Fülesbagoly

35 éves a KFT Macska az úton lemeze

2017. szeptember 20. - RionaFbly

Újra bemutatja legelső albumát, a Macska az úton-t a KFT. A lemez 35 éves, és egy különleges koncertet szerveznek az évforduló alkalmából.kft3.jpg

A KFT első albumának, a Macska az útonnak 35 éves évfordulóját ünnepli majd az A38 hajón szeptember végén. Az anyag 1982-ben jelent meg, de a kiadó kérése ellenére a zenekar nem szerepeltette rajta a Bábu vagy című dalt, mellyel egy évvel korábban robbantak be a köztudatba. Ez az album határozta meg hosszú időre a zenekar későbbi munkásságát, abszurd versekkel, jelenetekkel és mind azzal, mely a zenekart annyira egyedivé tette.

Néhány napja azonban sajnos a zenekar egyik tagja eltörte a kezét, így a szeptember 28-i koncerten Laár András fia, Dávid ugrik be a helyére majd. A zenekar bensőséges klubhangulatot és eddig koncerteken még soha nem játszott dalokat ígér.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4212881500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása