Fülesbagoly

David Lynch-nek nem volt elég mocskos Trent Reznor zenéje

2017. szeptember 19. - RionaFbly

David Lynch visszautasította a Nine Inch Nails zenéjét, mert nem volt elég mocskos a Twin Peakshez.

david_lynch_lead_kep.jpg

Trent Reznor és a Nine Inch Nails végül a She’s Gone Away című számukat mutatta be, mely a 2016-os kislemezükön a Not The Actual Events-en szerepelt, de a Chicago 101 WKQX rádiónak elmondta, nem ez volt az első dal, melyet kiválasztottak.

- Írtunk egy másik zenét is alapvetően a sorozathoz, de Lynch azt mondta, “Mi lenne ha kevésbé lenne Twin Peakses és sokkal mocskosabb lenne?” - mesélte Reznor, majd hozzátette: Lycnh valami sokkal hajmeresztőbbet akart.

Azt is elmondta, hogy a kezdeti elutasítás ellenére, megtiszteltetésnek érzi, hogy részt vehet a műsor harmadik évadának készítésében.

- Lynch mindig is a hősöm volt. Izgatott voltam, amikor megtudtam, hogy ő fogja rendezni az új Twin Peaks-t, és nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz majd abban a stílusban hogyan ő elképzelte. Izgalommal töltött el az is, ahogy láttam, merre halad a sorozat, mert nem tudtunk többet mint bárki más. Felvettük a részünket, aztán ennyi... Pár hónappal később Lynch elhívott minket a lakására, hogy megmutass,a mit alkottunk.

A Twin Peaks sorozat 9. részének közepén ment le egy az egyben a dal, amit élőben adott elő a zenekar. Ez volt az az epizód, ami nagy visszhangot váltott ki elborultsága és szürreális képi világa miatt.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2012878560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása