Fülesbagoly

Budapestre jön az Alien Ant Farm

2017. szeptember 15. - Bagolyhír

Az Alien Ant Farmot még úgy is ismerheti mindenki, hogy nem a nu metalra mozgott a kétezres évek elején, ugyanis a california-i banda a Smooth Criminal Michael Jackson-átdolgozásával az összes háztartásba beférkőzött. Na, ez a hangyás társaság jövő februárban nálunk muzsikál. Először látogatnak Magyarországra.

aaf.jpg

Szóval az Alien Ant Farm a kétezres évek elején nagyon hasított, fesztiválok nagyszínpados fellépői voltak, s bár a saját dalaikkal is célt értek a szubkultúrában, az igazi áttörést a Smooth Criminal hozta meg nekik. A Michael Jackson-átirat jelenleg 113 millió megtekintésnél tart a YouTube-on, biztos nem hagyják ki a repetoárból. Turnéjukon a SOil és a Local H is jelen lesz, Budapestre, a Dürer Kertbe február 26-án érkeznek. A belépő 5500 és 7500 forint között van, attól függ, mikor veszed meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5912830144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása