Fülesbagoly

Emberrablással vádolják a lengyelek egyik kedvencét

2017. szeptember 11. - RionaFbly

A Los Angeles-i rendőrség a banda mind a négy tagját lecsukta a kaliforniai koncertjük után, és jelenleg is előzetesben ülnek.

decapitated_lead_kep.jpg

A több mint 670 ezer követőt magának tudó népszerű lengyel zenekart azzal vádolják, hogy augusztus 31-én a Washington állambeli Spokane-ben játszott koncertjük után elraboltak és fogvatartottak egy nőt a hotelszobájukban. A védőügyvéd Steve Graham szerint azonban ez nem így történt. Azt mondja, tanukkal tudják igazolni, hogy a hölgy önszántából találkozott a fiúkkal, majd ugyanígy távozott, jó hangulatban váltak el egymástól és ezt videó felvételek is bizonyítják. Emellett egyáltalán nem tartja jogosnak a letartóztatást. A zenekar ugyanis miután megtudta, hogy nyomozás folyik ellenük, azonnal jelezte a rendőrségnek, hogy együtt kívánnak működni a hatóságokkal és vallomást tesznek. Erre azonban nem kaptak semmilyen választ a rendőröktől, akik úgy vélik, hogy további bűncselekmények gyanúja is felmerülhet. A zenekar jelenleg Los Angelesben várja, hogy átszállítsák őket Spokane-be, ahol az eset történt, és végre tisztázhassák a dolgot.

A banda egyébként éppen júliusban kiadott új albumukat, az Anticult-ot népszerűsítették a tengerentúlon a Thy Art Is Murder, a Fallujah és a Ghost zenekarok társaságában. A turné egyelőre a lengyelek nélkül is folytatódik, de bízzunk benne, hogy alaptalan a gyanúsítás, és hamarosan újra csatlakozhatnak a koncertsorozathoz. A Decapitated január 26-án a Barbar Negrában is fellép majd a Kreator és a Dagoba mellett, feltéve, ha addig kiszabadulnak a sittről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3112822012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása