Fülesbagoly

Kowalsky és a Csík zenekar is fellép Martonvásáron

2017. szeptember 08. - Bagolyhír

Bivalyerős programmal jelentkezik idén a Magyar Népdal Napja: fellép többek közt a Csík zenekar, Ferenczi Gyuriék és a Parno Graszt. A rendezvényt a nulladik napok a Kowalsky meg a Vega vezeti fel.

csik.jpg

Martonvásáron szeptember 16-án és 17-én rendezik meg a magyar népdal napját, amelyet immár negyedik alkalommal szerveznek meg a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. Szombaton a nagyszínpadon délután és este a fellépők között lesz egy 450 fős gyerekkórus a Bakács Téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusával kiegészülve, a Magyarpalatkai Banda, lesz népzenés divatbemutató a Dűvő Zenekarral, játszik a Parno Graszt, a Csík Zenekar (vendég a Sarjú Banda), Ferenczi György és az 1ső pesti Rackák; a programot éjfélkor táncház zárja. Másnap délelőtt Pályi János bábelőadása és az Alma Együttes szórakoztatja a gyerekeket, élőben jelentkezik Martonvásárról a Dankó Rádió, délután pedig a Ghymes együttes lép színpadra. A magyar népdal napja Hungarikum udvar és Óvodamúzeum színpadán mindkét napon a Gatyamadzag, a Mentés Másként, a Magyarpalatkai Banda és a Sarjú Banda ad műsort 12 órától.

A rendezvénynek lesz egy nulladik napjai szeptember 5-én, ekkor a Kowalsky meg a Vega koncertezik. Előttük az Eztán Együttes muzsikál, akik a Fülesbagoly Tehetségkutatón nyerték a fellépési lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6812811508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása