Fülesbagoly

James Brown klasszikusát nyomta a Guns N’ Roses

2017. szeptember 01. - matesas

Több elhunyt zenészlegenda előtt is tisztelgett a Guns N’ Roses a szerdai edmontoni koncerten. Axlék elnyomták James Browntól az „I Feel Goodot”, és játszották a nemrég elhunyt Glen Campbell szerzeményét, a „Wichita Linemant” is.edmonton.jpg

A Guns N’ Roses ezúttal is kitett magáért, a 3 órás edmontoni koncerten Axl remek formában énekelt, és a zenekar több meglepetésdalt is tartogatott a közönség számára. Azt már megszokhattuk, hogy Chris Cornell halála után a Black Hole Sun a setlist állandó szereplője, most azonban két klasszikust, James Brown „I Feel Goodját” és az augusztus elején elhunyt country-legenda, Glen Campbell „Wichita Linemanját” is előadták. Mit is mondhatnánk? Mindkét dal jól állt a Rózsáknak, az „I Feel Good” vége igazi rock and roll őrület, a „Wichita Linemanban” pedig Axl a mélyebb tónusokat csalogathatta elő magából, és bizony ez az előadás gyönyörűre sikeredett. Meg is mutatjuk nektek mindkét dalt. 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8312795730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása