Fülesbagoly

Színtiszta Oasis az új Liam Gallagher videó

2017. augusztus 29. - matesas

Csak nekünk lehet olyan érzésünk, hogy Liam Gallagher szólóprojektje egy az egyben úgy hangzik, mint az Oasis? Mindegy is, a lényeg, hogy Gallagher most kiadott egy új videót „For What It’s Worth” című nótájához, andalító kis muzsika, egy rakat vonóssal kísérve.liamg.jpg

Ha már a Gallagherekről beszélünk, nekem Noel mindig is tökösebb arcnak tűnt, mint Liam, de persze ízlések és pofonok különbözőek, így aztán nem szeretném a Liam-fanok kedvét szegni, íme, egy új dal tőle, a kellemes „For What It’s Worth”. A videót a londoni AIR Studiosban rögzítették, a szám szerepelni fog Gallagher október 6-án megjelenő debütáló szólólemezén, amely a As You Were címet viseli.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a várva várt Oasis-reunion esélye egyre csak csökken, a két testvér legutóbb áprilisban vívott éles szópárbajt egymással, és úgy tűnik, a családi viszály talán örökre gátat szab az Oasis újraegyesülésének.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8112788032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása