Fülesbagoly

Négyszámos EP-t ad ki a Mastodon

2017. augusztus 29. - matesas

Nem lassít a Mastodon. Mindössze fél évvel a zseniális Emperor of Sand nagylemez megjelenése után, szeptember 22-én négy dalból álló EP-t adnak ki a progresszív metal királyai, a címből kiindulva a Cold Dark Place sem lesz egy vidám album.mastodon-1_1.jpg

Hogy milyenek a dalok, azt egyelőre nem tudhatjuk, az viszont biztos, hogy a négy számot tartalmazó kislemez gyönyörű, művészi igényű lemezborítót kapott. A 2017-es esztendő igen tevékenyre és kreatívra sikeredett Brent Hindsék számára. Március végén jelent meg az Emperor of Sand, a banda turnéra is indult, így többek között nemrég Budapestre is eljutottak, Amerikában az év végéig gyakorlatilag egyfolytában koncerteznek. A lemezhez több klip is készült, a Streambreather című szám videója épp a napokban jelent meg. A szeptemberi EP három dala még a 2014-es Once More 'Round The Sun lemez idejéből származik, a Toe To Toes pedig az idei albumról, az Emperor Of Sandről maradt le.

Mastodon - Cold Dark Place EP (dallista)

1. Not Side Star

2. Blue Walsh

3. Toe To Toes

4. Cold Dark Place

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2712788506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása