Fülesbagoly

Brian Johnson újra színpadra állt

2017. augusztus 29. - RionaFbly

A Muse-al lépett fel közösen a rock ikon a Reading fesztiválon, hogy eljátsszák az AC/DC klasszikusát, a Back In Black-et.

brianjohnson_muse_lead_kep.jpg

A tavaly márciusban hallásproblémái miatt visszavonulni kényszerülő frontember másodszor lépett színpadra, mióta át kellett adnia az énekesi posztot Axl Rose-nak. Először májusban, Paul Rodgers koncertjén csatlakozott a Led Zeppelin énekeséhez, Robert Plant-hez, hogy együtt előadják Barrett Strong 1959-es slágerét, a Money (Taht’s What I Want)-ot.

Brian Johnson a minap meglepetésként ugrott be a Muse Reading Fesztiválos koncertjére, és nagyon hálás volt a zenekarnak hogy ismét színpadra állhatott. Elmondta, hogy nagyon sokat jelent neki mindez.

- Az életem legsötétebb napja volt amikor az orvosaim közölték, hogy be kell fejeznem a turnézást. - nyilatkozta Johnson, aki nem hagyta el magát mindazok után sem, hogy zenei karriere gyakorlatilag véget érni látszott. Optimistán nézett a jövőbe és azonnal hallásspecialistákkal kezdett el konzultálni.

- Valóban jó érzés volt úgy hallani a zenét, mint ahogyan már évek óta nem hallottam. - nyilatkozta boldogan még tavaly júniusban.

Az, hogy Brian Johnson visszatérése a színpadra mit is jelent az AC/DC jövőjét illetően, akiktől nem olyan régen szintén nyugdíjba vonult a basszusgitáros Cliff Williams, még nem világos, de az Angus Young által vezetett zenekar egyelőre nem reagált a Muse-zal való közös produkcióra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4812787428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása