Fülesbagoly

Feltépi a fájó sebeket a Metallica

2017. augusztus 28. - RionaFbly

Már több mint fél éve annak, hogy a Metallica és Lady Gaga akkorát zúzott közösen a Grammy díjátadó gáláján, hogy még a mikrofon is feladta a harcot. Az enyhén fogalmazva is félresikerült fellépés ellenére most, fél évvel az eset után a James Hetfield nem hagyja, hogy megfeledkezzünk a dologról, és a fájó sebek begyógyuljanak. Kirakott egy videót arról, hogyan gyakorolták Lady Gagával a Moth Into Flame című számot, talán ezzel is bizonygatva, hogy jól működött volna a dolog, ha nem megy tönkre minden körülöttük.

metallica_lady_gaga_uj_lead_kep.jpg

Érdekes látni, ahogy a világ mindenidők legsikeresebb rock bandájaként is emlegetett Metallica hogyan dolgozik együtt a korán sem hétköznapinak mondható pop dívával.

Lady Gaga imádja sokkolni a világot, és mindig kitalál valami újat, de azt, hogy egyszer a Metallica-val áll majd össze, bizonyára senki sem gondolta volna. James Hetfield azonban azt nyilatkozta a chilei La Tercera magazinnak, hogy habár nagyon élvezte a közös munkát a botrányhősnővel, bizonyára ez volt az első és utolsó ilyen fellépésük, így Lars Ulrick dobos álma, miszerint szeretne több közös produkciót, szertefoszlott.

A Metallica a következő hónapokban egyébként is elég elfoglalt lesz, hiszen most szeptembertől két amszterdami bulival indítja a To Self-Destruct világkörüli turnéját Európában, és sok ország közt kis hazánkat is meglátogatják jövő április 5-én amire alig néhány óra alatt el is fogytak a jegyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5112784802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása