Fülesbagoly

Az megvan, amikor Kurt Cobain dinoszaurusznak öltözött?

2017. augusztus 27. - matesas

Zavarba ejtő képekbe botlottunk az interneten, az 1993-as fotókon a Nirvana tagjai láthatók egy halloweeni koncerten. A tagok elmaszkírozva léptek színpadra, Kurt Cobain a népszerű amerikai televíziós sorozat főszereplőjének, Barney dinoszaurusznak öltözött.nyitokep_6.jpg

Kurt Cobain fanyar humorát jól jellemzi a jelmezválasztás. Mit kell tudnunk Barney-ról, a dinoszauruszról? A főszereplő, Barney, aki egy lila színű T-Rex, nevelési üzeneteket ad dalokon és táncgyakorlatokon keresztül barátságos, optimista hozzáállással. Hát... Kurtre sok jelzőt találhatnánk, de az optimizmus talán kicsit távol állt tőle, és az sem biztos, hogy a szülők álma a Cobain-féle nevelési tanácsadás.

Az Ohio állambeli Akronban megrendezett koncerten Pat Smear gitáros Slash-nek öltözött, míg Krist Novoselic bőgős Ted Danson színésszé maszkírozta magát. Arról nem szól a fáma és fényképeket sem találtunk, hogy Dave Grohl milyen formában jelent meg a dobok mögött.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1312783058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása