Fülesbagoly

Megint extralátványos koncertet ad a Quimby

2017. augusztus 25. - RionaFbly

Hazánk egyik legsikeresebb alternatív rock zenekara, a Quimby a Budapest Parkban ünnepi, hogy már negyed évszázada úton vannak.

qu.jpg

A Quimby tavaly ünnepelte huszonötödik születésnapját, de ahelyett, hogy gyorsan körbejárták volna az egész országot, mint azt a rendes srácok teszik, inkább egyetlen szülinapi show-val lepték meg rajongóikat az Arénában. A Micsodaországra keresztelt koncert egyedi látványvilággal vezette a rajongókat egy olyan univerzumba, mely valahol fél úton volt a színházi előadás és a koncert közt. Emellett persze a zenekar sem a hasát süttette a horvát tengerparton egész nyáron, hanem stúdiómunkába fogtak és kiadtak egy új albumot, a Jónás Jelenéseit, amihez egy rakás klipet is gyártottak.

Idén azonban mindent bepótoltak, és rengeteg helyre ellátogattak, mint ahogy azt teszik majd szeptember 2-án is a Budapest Parkban, hogy megünnepeljék huszonöt éves turnéjukat. A zenekar azt ígéri, hogy a legsikeresebb dalaikat veszik elő, mint például a Halleluját, az Autó egy szerpentinent vagy a Most múlik pontosant. Továbbá a Micsodaországhoz hasonló látványvilággal és vendégzenészekkel kívánják ismét extázisba ejteni a közönséget.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3912779364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása