Fülesbagoly

Kiosztja az új bandákat a The Killers

2017. augusztus 24. - RionaFbly

A banda szerint a mai együttesek egyszerűn nem jók, és soha nem is fognak elérni akkora sikereket, mint ők értek el.

killers_lead_kep.jpg

Ronnie Vannucci Jr. dobos a technika fejlődését és a fogyasztói igények változását vádolja a gyenge minőségű zenékért. A banda szerint a mai együttesek nem elég jók, hogy szájhagyomány útján érjenek el sikereket, mint ahogy azt ők tették a kezdetekkor, és inkább a marketingre támaszkodnak. A The Killers nemsokára kiadja ötödik studióalbumát, a Wonderful Wonderful-t, mely szerintük azért vált a figyelem központjává, mert az emberek beszélnek róla, és nem pedig a hatalmas reklám kampány miatt, mint ahogy az új zenekaroknál látható. A Noisey-nek adott interjújában a frontember, Brandon Flowers elmondta, hogy az új bandák azért nem fognak soha elérni igazán nagy sikereket úgy, ahogy ők tették, mert egyszerűen nem csinálnak jó zenéket.

- Megtörténhet, de nincs senki, aki elég jó lenne. Ha volna olyan zenekar mint mondjuk a The Storkes vagy az Interpol akkor az emberek beszélnének róla. Ha lenne pár kölyök, akik ma este olyan minőségű zenét játszanának mint például az Obstacle-1, akkor hallanék róluk, te is hallanál róluk, de nincs - mondta Flowers.

- Az emberek nagyon könnyen vádolják a változásokat vagy a körülményeket a kudarcért, amikor az igazság az, hogy csak nem elég jó a zenéjük - tette hozzá Vannucci.

Mindeközben a zenekar augusztus 22-én kiadta legújabb dalának, a Run for Cover-nek drámai videoklipjét, egy eszement ámokfutásról, egy ellopott titokzatos magnókazettáról és a házilag gyártott Molotov-koktélról, amellyel csupán alig néhány kósza like-ot sikerült összeszedniük. A The Killers új albuma a Wonderful Wonderful szeptember 22-én jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8412777114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2017.08.25. 20:21:46

Alapigazság, hogy aminek nincs gyökere, azt elviszi az első vihar. Még nem tudtam eldönteni, hogy a The Killers már újvilág, vagy van bennük valami, ami maradandóvá teheti őket, a zenéjük élvezhető, de nekem kicsit kevés.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2017.08.27. 17:53:01

amit és pont amikor mond is kibaszott nagy marketing, és nem szájhagyomány

lol
süti beállítások módosítása