Fülesbagoly

Jared Lato harcba hívja Amerikát

2017. augusztus 24. - RionaFbly

A Thirty Seconds To Mars végre kiadta első számát a Walk on Water-t közelgő ötödik albumukról. A dal, mely Amerika nemzeti helyzetét elemzi, egységre szólít, lelkesít, és harcba hív. A szabadságról, a kitartásról és a változásról szól, tele optimizmussal és reménnyel ami szerves része az amerikai álomnak.

30_seconds_to_mars_lead_kep.jpg

A videoklip maga a dalszöveg, melynek hátterében Amerikára jellegzetes eseményeket, embereket és politikusokat láthatunk. mint egy lelkesítő és lázadó üzenetet küldve ezzel minden honfitársuknak.

- A Walk on Water mindnyájunkért szól. - mondta Jared Lato énekes.

Ez az első új anyag a Thirty Seconds To Marstól a 2013-as LOVE LUST FAITH + DREAMS óta, melyet jövő héten élőben is bemutatnak az MTV zenei díjátadó gáláján. Jared Lato a napokban érdekes bejelentést is tett magánéletéről, érzelmeiről. A 45 éves énekes-színész jelenleg ugyan egyedülálló, de úgy érzi, most már szívesen lenyugodna és válna apukává.

- Sosem tudhatod. Talán egyszer bekopog az igazi az ajtón és azt mondja, meglepetés! És tudod mit? Fantasztikus lenne ha lennének gyermekeim - nyilatkozta vágyakozón.

Az, hogy a baba projekt vagy az ötödik album válik-e előbb valósággá, még nem tudni, ugyan is a zenekar, annak ellenére, hogy az első számot már közzétették, még nem árulta el, mikor is jelenik meg a sokat várt lemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr112775866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása