Fülesbagoly

Terror a Bataclanban: sosem játszák többé a halál dalát

2017. augusztus 23. - matesas

Jesse Hughes, az Eagles of Death Metal frontembere a minap arról nyilatkozott, hogy a zenekar tagjai a mai napig képtelenek eljátszani a „Kiss The Devil” című dalukat. Ez a szám szólt éppen akkor, amikor a Bataclanban tüzet nyitottak a terroristák.eagles_1.jpg

2015. november 13-án 89 embert gyilkoltak meg az Iszlám Állam terroristái a párizsi Bataclan klubban. Az Eagles of Death Metal épp a „Kiss The Devil” című számot játszotta, amikor eldördültek az első lövések. Jesse Hughes, a banda frontembere már többször beszélt róla, hogy mennyire borzalmas megrázkódtatás számukra a Bataclanban átélt mészárlás, most pedig arról nyilatkozott: könnyen lehet, hogy soha többé nem adják elő a „Kiss The Devilt”. Hughes hajlana rá, hogy a dalt ne vegyék le a műsorról, mint mondta, ezzel is kifejezné, hogy ő nem hajlandó megfutamodni, nem hajlandó beletörődni a gonosz győzelmébe. Viszont társai egyelőre képtelenek újra elővenni ezt a számot, különösen Dave Catching gitáros ágál ellene. Ő egy órát töltött el a Bataclan zuhanyzójában, ott bújt el, Hughes megfogalmazása szerint úgy kuporgott ott, hogy tudta, hogy a fal túloldalán a halál ólálkodik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1712773922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása