Fülesbagoly

Csillagfényes tünemény a Foo Fighters új videoklipje

2017. augusztus 23. - matesas

Igazi családi vállalkozás a Foo Fighters új videója, a „The Sky Is a Neighborhood” című dalhoz készült klipben Dave Grohl két lánya a főszereplő, a filmet pedig maga Grohl rendezte. Már csak három hét és itt az új nagylemez.foo-fighters.jpg

A „Run” után itt van a Foo Fighters második videója a szeptember 15-én megjelenő Concrete And Gold című lemezről. A „Run” vágtázó, lendületes zúzása után a „The Sky Is a Neighborhood” egy csöndesebb, lassabb nóta, a zenekar korábban már élőben előadta a dalt, a budapesti koncertjükön kimaradt a setlistről.

A „The Sky Is a Neighborhood” klipje egy tünemény, a zenekar tagjai az éjszakai égbolt alatt muzsikálnak, szemükben csillagfény világít. A videót - akárcsak a „Run” klipjét - Dave Grohl frontember rendezte, és két kislánya is szerepel benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2312774672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása